Werken bij ANAC Carwash

Bij ANAC Carwash werken in totaal ongeveer 260 mensen die vanuit onze visie - resultaatgericht, klantgericht, professioneel- er samen alles aan doen om onze klant de beste beleving te bieden: een super schone auto, gewassen in een milieubewuste omgeving. Van buiten gewassen, en op sommige locaties ook van binnen schoongemaakt!

Werk je bij ANAC dan betekent dat dat je een teampleayer bent, dat je een flexibele houding hebt, dat je fysiek werk aan kan en niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken. We werken hard, zodat we met z’n allen ook van tijd tot tijd kunnen genieten.

ANAC is een echt familie bedrijf, dat zie en voel je in alles. We werken als één team, met één taak. Ben jij die enthousiaste, representatieve, stressbestendige aanpakker? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Wanneer je solliciteert via deze website kun je gebruik maken van onderstaand formulier. Naast de gevraagde basisgegevens verzoeken we je ook een cv en een motivatiebrief te uploaden. We streven ernaar om je binnen een week een reactie te sturen.

Als je solliciteert bij meer dan één vestiging, vul het formulier dan per vestiging apart in. De door jou aan ANAC Carwash verstrekte persoonsgegevens inclusief cv en motivatie worden door ANAC Carwash enkel gebruikt ten behoeve van de sollicitatie procedure en niet aan derden verstrekt.

Sollicitatie NL

Sollicitatie